Hoe het werkt

Golf is Fun…..!!!!

De organisatie van het beste en meest ludieke “Hole in One” evenement in Nederland biedt spelers op golfbanen tijdens een 9 of 18 holes ronde, tijdens wedstrijden, bedrijfsevenementen of toernooien de mogelijkheid op een Par 3 een auto, een golfreis, een golf waardebon van €100.= of golfballen te winnen.

Hoe wint de deelnemer een auto, een golfreis, een waardebon of golfballen?

Slaat de speler de bal in de Hole dan wint de deelnemer een gloednieuwe auto ter waarde van ruim € 15.000,=.

Slaat de speler de bal op de green dan ontvangt de deelnemer een sleeve met 3 ballen.

Iedere deelnemer ontvangt in ieder geval een voucher van Pin High Golftravel als extra prijs.  Aan het eind van iedere maand wordt uit de ingevulde vouchers een winnend voucher getrokken met als prijs een golfarrangement voor 2 personen naar Crossmoor-Limburg.

De speler die aan het eind van de maand het dichtst bij de pin heeft geslagen wint een waardebon van €100.= van Jumbo Golfwereld.

Een percentage van de opbrengst wordt altijd gedoneerd aan een goed doel. 

Deelname bedrag

Bij een evenement, zoals een businessclub dag, toernooi of bedrijfsdag wordt voor iedere deelnemer een deelname bedrag betaald van € 10,= zodat iedere speler automatisch deelneemt aan het evenement op de betreffende hole en de kans heeft een auto, golfballen, een golf waardebon of een golfreis te winnen. De organisatie van deze dag of sponsoren zijn meestal degene die dit deelname bedrag voor hun rekening nemen. De spelers worden op de hole dus niet geconfronteerd met een betaling! ( bij voldoende deelname aan een wedstrijd is het mogelijk de spelers op vrijwillige basis voor eigen kosten deel te laten nemen aan de challenge)

Wij (The Hole in One.nl) verzorgen de complete organisatie en de feestelijke aankleding van de hole met de fysieke aanwezigheid van de te winnen auto, een partytent, beachflags van de te winnen auto, Jumbo Golfwereld en Pin High Golftravel.


Een gastheer of gastvrouw ontvangt en begeleidt de spelers op de hole en zorgt er voor dat er geen vertraging in de baan ontstaat.


Uit ervaring blijkt dat spelers het fantastisch vinden het gevoel van de Tour Pro te ervaren om bij een Hole in One een auto te kunnen winnen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om ook uw spelers dit fantastische gevoel te geven!