Linkpartners

World_Golfers

Het World Golfers Championship toernooi begint als een nationaal landelijk kampioenschap en eindigt elk jaar als een mondiaal wereld event dat normaliter elk jaar in een ander werelddeel worden gehouden.

Golfbaan Hitland

Golfbaan Hitland is een toegankelijke golfbaan met fraaie ligging en aantrekkelijke tarieven. Gelegen in het polderlandschap tussen Gouda en Rotterdam is deze volwassen baan een uitdaging voor iedere golfer.

anwbgolf

ANWB Golf is de modernste, actiefste en tevens grootste (digitale) golfclub van Nederland! ANWB Golf is lid van de NGF en is opgericht voor vrije golfers. Zowel beginnende golfers, GVB-ers als handicappers kunnen bij ons terecht. ANWB Golf heeft inmiddels meer dan 25.000 leden die profiteren van vele voordelen.

Golfbaan Waterland amsterdam

Golfbaanwaterlandamsterdam Golfbaan Waterland-Amsterdam is sfeervol gelegen aan de rand van Amsterdam. Door de centrale ligging in Amsterdam op slechts 6 km van het Rembrandtplein is de locatie werkelijk uniek.

jumbogolf

Jumbo Golfwereld Hallo Jumbo. Elke dag Multivoordeel.Niet goed, geld terug. Gratis bezorging v.a. €25. Gratis clubfitting.

Pin_High_PH2014

Pin High   De nummer 1 in golfvakanties. 265 golfreizen naar 25 landen.